En deckare med hjärtat till vänster

Text och bild: Staffan Castegren. Bokomslag: Hanna Nylén.

books2En rätt kul bok om klasskamp, leda och alienation.

Några punkter om min bok, Den sextonde familjen.

1 Den är väldigt bra.

2 Den är ovanlig.

3 De flesta läsarna rekommenderar den.

4 Den är utgiven på eget förlag.

Jag har alltså skrivit boken, jag har gett ut den, jag recenserar den och jag försöker sälja den. Det sista är det svåraste. Det är förvånansvärt många som verkar tro att de etablerade bokförlagen bara ger ut bra böcker – och att de som blir refuserade alltid är dåliga.

Ändå vet vi att litteraturhistorien är full av verk som ingen ville ge ut, och vi tänker:
– Vad dumma de var. Tänk om jag hade fått det manuset. Jag skulle fattat.
Okay! Nu har du chansen. Köp min bok och lek förläggare. Skulle du ha publicerat den?

Skicka ett mejl till mig på fritext [snabel-a] fritext.se med ditt namn och din adress och lägg din beställning. Vill du ha en dedikation skriver du det. Sedan kommer jag med egna händer att skriva en faktura, packa paketet och lämna in det på posten i Ringen på Götgatan.

Boken kostar 159 :- inklusive frakt och moms. Du kan även köpa två för 295:-.

Här kan du läsa vad andra sagt om Den sextonde familjen.