Våga chansa! Köp min bok!

Text och bild: Staffan Castegren

books2Omslag: Hanna Nylén

Jag försöker hålla en konsekvent vänsterprofil i livet såväl som på Facebook. Men allt är ju inte politik så jag sprider även musik, bilder på trappor, skyltar och människor och lite humanistisk centrallyrik. Ingen ska dock kalla mig högerman, människoplågare eller dumskalle.

Min bok, Den sextonde familjen, är lika konsekvent. Den handlar om hur högern tog upp striden mot 60-talsvänstern, lite trevande i början, men målinriktat och med väldiga resurser. Det tankegods Reinfeldt och Batra sprider i dag har naturligtvis en historia.

Men att jag skrivit boken märks också på att den innehåller musik, humor och en kärlek till språket och staden Stockholm. Jag tycker att du ska våga köpa min bok, eftersom du vet att jag är en ärlig person med integritet.

Skriv till mig på ”fritext [snabel-a] fritext.se” och ge mig din fullständiga postadress och eventuella önskemål om dedikation. Jag skickar med en faktura som du pröjsar när det passar. Tyvärr är portot fyrtio kronor så jag måste ta 159:-, eller köp två för 295:- och ge bort en.

Läs mer